Werkenden

Loopbaanbootcamp

Het is en wordt steeds belangrijker dat iedereen zich zelf en zijn toegevoegde waarde zo optimaal mogelijk leert presenteren. Dit is niet alleen van belang wanneer je een baan zoekt, maar wordt zelfs ook al belangrijk wanneer je al aan het werk bent. We gaan naar een wereld toe waarin je jezelf zo authentiek mogelijk laat zien en presenteert. Maar hoe doe je dat?

Wij leren je in 1 dag ontdekken waar je goed in bent en wat je gaaf vindt en wat voor invloed geld heeft!

Ontwikkeltrajecten

In de loopbaanwinkel kun je je loopbaanbudget inzetten en gebruik maken van de tijdelijke subsidieregeling “ontwikkeladvies voor 45+” van de overheid. Ook het inzetten van vouchers van de provincie Drenthe voor startende ondernemers is mogelijk. Kortom: wil je eens nadenken en/of werken aan je loopbaan dan ben je meer dan welkom in de loopbaanwinkel!

Workshops

Vanuit de loopbaanwinkel werken de 6G-experts samen en iedere expert heeft, zoals het woord al zegt, haar eigen expertise en dus ook haar eigen workshops.

De workshops hebben allemaal tot doel het creëren van zelfloopbaanmanagement zodat jij duurzaam inzetbaar blijft.

Workation

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om, een aantal keren per jaar, met een select gezelschap concreet te werken aan zelfloopbaanmanagement. Alles op basis van de 6G-methodiek. Kortom de nieuwe manier van werken oftewel workation!

Of je nu als werknemer werkt of voor jezelf als ondernemer, een workation kun je altijd toepassen.

Wegens het corona virus hebben wij voor week 15 de workation moeten annuleren. Wij hopen dat de workation in week 40 door kan gaan!