Werkgevers

Iedereen wil graag duurzaam inzetbaar zijn en blijven! Maar wat is nou duurzame inzetbaarheid?

De laatste jaren is er veel te doen over duurzame inzetbaarheid. Maar wat is nou duurzame inzetbaarheid? Vanuit de visie van Zelfloopbaanmanagement gaat duurzame inzetbaarheid niet alleen over vitaliteit en gezondheid van medewerkers. Duurzame inzetbaarheid gaat ook over bewust bezig zijn en werk maken van het bieden van loopbaanperspectief voor medewerkers en het managen van talent. Ervaringen en statistieken geven weer dat wanneer er oprecht aandacht besteed wordt aan medewerkers er meer werkgeluk, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit ontstaat.

Wij geloven erin dat duurzaam inzetbaar blijven zeker ook een verantwoordelijkheid is van de medewerker. Als werkgever kun je dit op een effectieve en efficiënte wijze faciliteren. Wij helpen je daar graag bij.

Dit helpen is niet alleen in de vorm van het bieden van faciliteiten en instrumenten, maar ook adviseren wij je of je gebruik kunt maken van subsidies en/of premiekortingen bij het starten van projecten in het kader van diverse verandering en/of ontwikkeltrajecten om zo als werkgever/organisatie duurzaam inzetbaar te blijven. Lees hier onder de verschillende mogelijkheden.

Loopbaan Bootcamps voor medewerkers

Voor een aantal grote organisaties hebben wij een loopbaan bootcamp mogen vormgeven. Het doel van zo’n loopbaan bootcamp is het medewerkers prikkelen om na te denken over hun eigen talenten, competenties en mogelijkheden. Om verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen loopbaan en duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Verander- en ontwikkeltrajecten

Veranderen is niet moeilijk. Je verandert de hele dag door: als je ouder wordt, nieuwe omstandigheden aanvaardt of deze website doorneemt. Dit zijn allemaal kleine, veelal onbewuste veranderingen. Maar wat als je nu als werkgever je organisatie moet veranderen. Dan is er sprake van een bewuste en geplande verandering. Geplande veranderingen vragen om sturing en uiteraard een goed doordacht plan.

Van werk naar werk

Of het nu gaat om een reorganisatie, outplacementtraject of verzuimtraject, wij weten dat je als werkgever het liefste hier niet mee bezig bent. Met ons kennis en ervaring faciliteren wij jouw medewerker naar ieder gewenste volgende loopbaanstap. Een loopbaanstap die recht doet aan alle partijen.

Workation

Sinds dit jaar bieden wij de mogelijkheid om, een aantal keren per jaar, met een select gezelschap concreet te werken aan zelfloopbaanmanagement. Alles op basis van de 6G-methodiek. Kortom de nieuwe manier van werken oftewel workation! Of je nu als werknemer werkt of voor jezelf als ondernemer een workation kun je altijd toepassen.

Helaas hebben wij de workation van week 15 moeten annuleren door het Coronavirus, Voor week 40 gaat de workation voor als nog wel door. Er zijn nog een aantal plekken vrij!

Contact

Wil je meer weten over ons of wil je eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden die wij je kunnen bieden om je medewerkers te faciliteren bij het creëren van zelfloopbaanmanagement?

We komen graag langs.