Workation

Sinds 2019 organiseren wij  workations. Werken op een inspirerende locatie, werken aan jezelf en tevens werken aan je business.

De organisatoren van de workation zijn:  Margriet Dijkhuizen en Anneke Hemmen. Zij kennen elkaar al een aantal jaren vanuit het dorp waar we wonen (Wildervank) en we komen elkaar regelmatig tegen op de sportschool. Daarnaast weet Anneke niet anders dat Margriet al jaren zelfstandig reisspecialist is en sinds 2016 heeft Anneke een fysieke loopbaanwinkel in Wildervank waar ze organisaties en hun medewerkers ondersteunen bij het vormgeven van zelfloopbaanmanagement.

Samen is het hun missie om Bewuste Noorderlingen te creëren.

Workation – Ibiza

WAT IS EEN WORKATION?

Workation is een samenvoeging van work en vacation. Een werkvakantie dus! Wie op workation gaat, gaat op vakantie om te werken. Naast het werken aan je bedrijf en aan jezelf doe je je volop leuke dingen. Naar het strand, lekker uit eten, bezienswaardigheden bekijken en toffe activiteiten ondernemen: alles is mogelijk!

  • Je maakt gegarandeerd zowel een persoonlijke als zakelijke groei door
  • Je krijgt (weer) een helikopterview
  • Je ontmoet gelijkgestemden en leert van ze
  • Je (her)vind je focus
  • Je doet nieuwe inspiratie op
  • Je leert (of maakt tijd om) te ontspannen
  • Je ervaart hoe het is om locatie-onafhankelijk te werken
  • Je doet een zakelijke investering (die je zo terug hebt verdiend)
  • Je gemaakte kosten zijn op te voeren als zakelijke kosten en BTW aftrekbaar 

In het najaar van 2019 hebben wij voor het eerst een workation op Ibiza georganiseerd. Bekijk de video’s om een impressie te krijgen van de workation.

Wil jij nu ook in 2020 deelnemen aan de workation en samen met ca. 10 mensen werken op locatie aan jezelf en/of je bedrijf?

In 2020 zullen wij ALLEEN in week 40 (oktober) gaan werken en leren op Ibiza. Je investering is inclusief: vlucht, locatie voor 4 dagen, ontbijt, lunch en auto. Een werkboek ‘zelfloopbaanmanagement’ en minimaal 3 dagdelen training en begeleiding van 2 ervaren businesscoaches en G-experts van de Loopbaanwinkel!

Je kunt nu alvast een plek reserveren voor je workcation voor slechts € 1.000,- wanneer je nu boekt! Boek nu! Er zijn slechts nog een paar plekken vrij omdat we helaas door covid-19 (corona) genoodzaakt waren week 15 te annuleren.

Wil jij je doelen halen in 2020 en groeien? Doe mee en ervaar de positieve vibe van het werken op locatie.

De workation is gebaseerd op de thema’s: goed-gaaf-geluk-gezond-groei-geld!

Ben jij nu ook geïnteresseerd in een workation voor jezelf en/of voor je team?

Laat het ons weten!